fbpx
Annonce

Avis: Barca tror stadig på Dembélés muligheder

FCBARCELONA.DK - 23.03.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har været utroligt meget skadet siden sin ankomst til Camp Nou i 2017, men det får tilsyneladende ikke Barca til at overveje at sælge ham. Her skulle der stadig være en tro på franskmandens muligheder.

Lige nu sidder Dembélé ude efter en låroperation og det bliver først i løbet af sommeren, at han igen kan begynde at sparke til en fodbold. Skaden er blot den seneste af en række skader, der har forhindret angriberen i for alvor at folde sig ud.

Ifølge avisen Sport, har man dog ikke opgivet at få Dembélé tilbage på højeste niveau. Der har ellers tidligere været røster fremme om, at klubben var klar til at skille sig af med ham, f.eks. i en byttehandel med Neymar, men nu tyder alt på, at Dembélé bliver i Barca.

Klubbens sportslige ledelse vurderer, at Dembélé med sin hurtighed og tekniske kunnen, har de egenskaber holdet har brug for. Det handler udelukkende om at undgå skader og blive stabil, hvilket kun kan ske ved at spille kampe.

Man tror altså stadig på Dembélés potentiale og samtidig er man klar over, at det gælder om at gå forsigtigt frem, så en ny skade ikke dukker op. Det var den 11. februar at Dembélé blev opereret og prognosen dengang lød på et halvt års pause. Derfor bliver det nok først til august, at man igen ser ham i aktion.

.:FORSIDE:.