fbpx

Avis: Barca trækker sig fra Koundé-handel

Peter Vyff - 23.06.22

// Koundé

Imens det forventes, at franskmændene Umtiti og Lenglet må tage afsked med Barca, så har landsmanden Jules Koundé længe været meldt på vej til Camp Nou. Catalanerne må dog nu angiveligt trække sig fra handlen, da prisen er for høj.

Ledelsen arbejder hårdt på at finde forstærkninger til næste sæson, og især Robert Lewandowski, Jules Koundé og Raphinha har været sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou. Der skal dog konstant tages højde for den økonomiske situation, og det betyder nu angiveligt, at handlen med Koundé ikke bliver til noget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen skulle ifølge avisen Marca være Sevillas høje udbudspris på franskmanden. Jules Koundé menes at koste i omegnen af 60 millioner euro, og det beløb har Barca ikke mulighed for at betale for en spiller i øjeblikket. Catalanerne får dog eftersigende snart tilført 600 millioner euro til budgettet, men de skal hovedsageligt bruges til at nedbringe klubbens store gæld.

Ledelsens klare førsteprioritet er dog også at finde en ny spidsangriber, da Barca angiveligt allerede har sikret sig en defensiv forstærkning i form af Andreas Christensen. Catalanernes hovedfokus er derfor købet af Lewandowski, som skal fungere som sommers helt store transfer.

Det lader derfor til, at Chelsea løber af med Koundé, da de eftersigende allerede er langt i forhandlingerne med Sevilla. Den høje udbudspris for franskmanden betyder angiveligt ikke det store for London-klubben, som ifølge Marca allerede har forhandlet kontrakten på plads.

.:FORSIDE:.