Avis: Barca tilbyder Agüero en 2-årig kontrakt

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.04.21


Tilbage i midten af marts måned kunne den spanske avis AS fortælle, at Barca angiveligt var klar med en 2-årig kontrakt til Sergio Agüero på to sæsoner fra sommer. Nu bakker den catalanske avis Sport op om den historie.

Agüero forlader som bekendt Manchester City efter denne sæson, når hans kontrakt løber ud den 30. juli efter 10 sæsoner i den engelske klub. Argentineren kan dermed hentes på en fri transfer, hvilket passer til Barcas strategi i sommerens transfervindue.

Nu kan den catalanske avis Sport denne weekend også fortælle, at der ligger en 2-årig kontrakt klar til Agüero fra Joan Laporta. Hvis Barca ender med at hente den 32-årige angriber vil han dermed sandsynligvis skrive under på en aftale til sommeren 2023.

Planen i Barca på sommerens transfermarked ser ud til at være at hente to centrale angribere. En med mere erfaring, som eksempelvis Agüero, og en yngre angriber med et kæmpe potentiale. Her er Erling Håland angiveligt det helt store mål, men Lautaro Martínez og Memphis Depay er stadig inde i billedet.

Avisen Sport tilføjer dog, at økonomien skal gå op, hvis Agüero skal hentes til Barca. Manchester City-legenden må angiveligt acceptere en lavere løn end det han får i City og det andre klubber som Juventus kan tilbyde angriberen fra næste sæson.

Muligheden for at komme til at spille sammen med Lionel Messi i Barca ser dog ud til at vægte højere end den højere løn som Agüero eventuelt kan få i andre klubber. Samtidig menes det også i det catalanske, at det kan blive nemmere at holde på Messi, hvis Agüero kommer til Barca.

.:FORSIDE:.