fbpx
Annonce

Avis: Barca ikke i panik over Ter Stegen-kommentar

Magnus Wind - 29.07.20

© Getty Images
// Ter Stegen

En mulig kontraktforlængelse med Marc-André Ter Stegen er fortsat usikker, efter at tyskeren mandag kom med sin kryptiske kommentar til situationen. I Barca tager man det dog helt med ro. 

Barca har længe ønsket at forlænge kontrakten med klubbens målmand Marc-André Ter Stegen, så tyskeren ville få en lønforhøjelse, der afspejlede hans vigtighed for holdet. Mandag blev målmanden spurgt ind i forhandlinger og her svarede han følgende: 'Vi må se hvad der sker'. 

I Barca tager man dog hele situationen med ro, hvis man skal tro de seneste meldinger fra avisen Sport. Klubbens sportsdirektør Eric Abidal har mødtes flere gange med Ter Stegens agent, og catalanerne er sikre på, at alle partnerne bliver enige om en kontraktforlængelse. 

Sport skriver desuden, at Barca har tilbudt Ter Stegen en ny aftale, som vil løbe helt indtil 2025. Dermed er klubben overbevidst om, at tyskeren er den helt rette målmand for holdet. Den nuværende kontrakt udløber i 2022, og flere klubber, herunder Chelsea, er blevet meldt interesseret i tyskeren.

.:FORSIDE:.