Avis: Lautaros klausul-udløb kan blive en fordel

Anders Lang Jensen - 31.05.20

© Getty Images

Ledelsen hos italienske Inter har angiveligt gjort det klart overfor Barca, at man skal betale Lautaro Martinez’ frikøbsklausul på 111 millioner euro, hvis man vil have ham til Camp Nou. Den udmelding tager man dog med ro.

Hvor Lautaro Martinez’ frikøbsklausul tidligere har lignet den eneste udvej for at få fingrene i Inter-angriberen, kan Barca muligvis udnytte argentinerens kontraktforhold hos Inter. Frikøbsklausulen udløber nemlig allerede i midten af juli.

Det betyder, at man i Barca overvejer at vente med yderligere tiltag i forhandlingerne med Inter indtil klausulens ophævelse. Herfra kan Inter ikke kræve en fast frikøbspris for Lautaro og Barca kan inddrage spillere i en byttehandel for at sænke de økonomiske omkostninger ved en transfer.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo vil italienernes nylige udmelding omkring Lautaro Martinez’ frikøbsklausul altså ikke presse Barca synderligt. Her tager man ifølge avisen situationen med ophøjet ro. Tværtimod vil frikøbsklausulens udløb kunne give Barca mulighed for at presse Inter til at nå til enighed om en transfer, som alle parter vil være tilfredse med.

.:FORSIDE:.