fbpx

Barca overvejer Betis-profi som Busquets-erstatning

Peter Vyff - 28.05.23

// Guido Rodríguez

Ledelsen har haft travlt med at finde en erstatning for Sergio Busquets, som forlader Camp Nou efter denne sæson. Catalanerne skulle i den forbindelse holde øje med Guido Rodríguez, som Xavi eftersigende skulle være stor tilhænger af.

Barca satser på snart at få godkendt den finansielle plan for næste sæson, således at der kan påbegyndes forhandlinger med potentielle forstærkninger. Ledelsen har eftersigende prioriteret at hente en backup til Robert Lewandowski, en naturlig højre back til startopstillingen, samt en afløser for Busquets på midtbanen.

Kaptajnens erstatning har længe været et diskuteret emne på Camp Nou, hvor spillere som N'Golo Kanté, Martín Zubimendi og Rúben Neves ofte er blevet nævnt. Journalisten Gerard Romero tilføjede forleden også Guido Rodríguez til listen over mulige erstatninger, selvom han langt fra er så prominent et navn som de andre kandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen


Argentineren har dog angiveligt fået sig en fan i Xavi, som skulle være stor tilhænger at hans spillestil. Den 29-årige Rodríguez har leveret en flot sæson for Real Betis, hvor han har stor skyld i, at holdet nærmest har sikret sig deltagelse i Europa League efter sommerferien.

Det er også blevet til 27 kampe for Argentinas landshold, samt fik Rodríguez også spilletid til VM-slutrunden i Qatar, hvor han sammen med Lionel Messi hjemtog verdensmesterskabet. Det er derfor en særdeles rutineret spiller, som ledelsen eftersigende har fået øje på.

Catalanerne har dog fortsat ikke det store økonomiske råderum til at hente spillere, og eftersom argentineren menes at koste i omegnen af 20-30 mio. euro, så kan han vise sig at blive for dyr. Ledelsen har dog vist sig åbne overfor at inkludere egne spillere i byttehandler, og derfor kan et skifte ikke udelukkes.

.:FORSIDE:.