Avis: Barca sætter modvilligt pris på Semedo

FCBARCELONA.DK - 11.06.19

© Getty Images

Noget tyder på at Nelson Semedo ønsker at forlade Barca denne sommer og selvom det ikke er noget klubben er enig i, har de nu modvilligt sat prisskilt på den portugisiske kantspiller.

Semedo ønsker at spille for en klub, hvor han er en del af idealopstillingen og derved spiller de fleste kampe. Kan det ikke blive hos Barca, er han klar til at skifte klub.

Det er ikke noget han officielt har meldt ud, men vedholdende rygter i det catalanske taler om et sandsynligt klubskifte, da Valverde ikke kan garantere Semedo en stamplads på holdet.

I Barcelona har man angiveligt indset, at Semedo kan være tabt, selvom man helst ønskede at beholde ham. Det har dog altid være klubbens holdning, at man ikke holder på en spiller der vil væk.

Semedos frikøbsklausul lyder på 100 mio. euro og den sum er der ingen der vil betale. Derfor har klubben nu selv prissat portugiseren til 45-50 mio. euro. Det skriver avisen Sport.

Der er flere store klubber der har været sat i forbindelse med Semedo, blandt dem Atlético de Madrid. Spørgsmålet er så om de er klar til at betale hvad Barca forlanger.

Barca købte Semedo for to år siden i Benfica og den gang betalte de 30 mio. euro for kantspilleren, der i mellemtiden har udviklet til et niveau der retfærdiggør en højere pris.

.:FORSIDE:.