Avis: Messi er ikke skadet og kan træne igen

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.06.20

© FC Barcelona

Det skabte stor ærgrelse hos de mange Barca-fans verden over, da det torsdag kom frem, at Lionel Messi angiveligt skulle have pådraget sig en skade, men nu forsikrer den catalanske avis Sport om, at dette ikke er tilfældet.

Torsdag formiddag meddelte den ellers normalt troværdige tv station, catalanske TV3, at Messi havde pådraget sig en skade i højre inderlår, men nu er der nye meldinger ude. Den catalanske avis Sport skriver sent torsdag aften, at Messi ikke er skadet.

Sport har undersøgt sagen og de har fundet frem til, at der blot er tale om ubehag hos Messi, men at der ikke er tale om en skade. Avisen skriver, at argentineren er klar til at spille og at han vil vende tilbage til træningen i dag sammen med holdkammeraterne. Argentineren sprang som bekendt onsdagens træning over.

Det er normalt, at spillerne kan opleve ubehag - især efter en pause på to måneder - og i Barca tager man situationen med ro. Det samme skete i sidste uge med Umtiti og Ansu Fati, men de træner med igen nu.

Den 13. juni møder Barca Mallorca på udebane. Her forventes Messi ifølge Sport er være klar til kamp, hvilket er gode nyheder for catalanerne.

.:FORSIDE:.