Journalist: Barca prissætter Umtiti til 50 mio. euro

Magnus Wind - 02.04.20

© Getty Images

Barca er i gang med at planlægge sommerens transfervindue og her er det angiveligt planen, at Samuel Umtiti skal sælges. I følge en journalist, har catalanerne prissat franskmanden til 50 millioner euro. 

Det kommende transfervindue er i gang med at blive planlagt af Barcas ledelse, i forhold til hvordan truppen skal se ud i næste sæson. I følge avisen Sport, så håber den catalanske klub angiveligt at få omkring 130 millioner euro, svarende til 970 millioner danske kroner, ind i transferindtægter. Dette skal hjælpe klubben til at finansiere de ønskede forstærkninger. En af de Barca-spillere, som angiveligt skal sælges er franske Samuel Umtiti.

I følge den italienske sportsjournalist Nicolò Schira, så har Barca sat et prisskilt på 50 millioner euro, svarende til 370 millioner danske kroner, på Umtiti. Flere klubber, heriblandt Arsenal og Chelsea, skulle være interesseret i midterforsvaren. Grundet den nuværende Corona-krise forventes det dog, at de generelle priser på fodboldspillere falder i den kommende fremtid, hvilket kan besværliggøre Barcas ønske om den ønskede pris for franskmanden. 

Umtitis kontrakt med Barca udløber i 2023.

.:FORSIDE:.