fbpx
Annonce

Avis: Barca planlægger opstart den 18. maj!

FCBARCELONA.DK - 03.04.20

// Coronavirus


Hvornår kan man igen begynde at træne og spille fodbold i Barcelona? Det spørgsmål stiller mange sig, men nu fortæller avisen AS, at Barca angiveligt først forventer at kunne træne igen den 18. maj, altså om halvanden måned.

Corona-virussen har et fast tag i Catalonien og intet tyder på, at det løjer af lige med det samme. I mellemtiden forsøger Barcas spillere at holde den fysiske form ved lige derhjemme, med vejledning og kontrol af holdets fysiske trænere.

Tidligere arbejdede man ud fra den plan, at isolationen derhjemme ville vare til slutningen af april, men det tror klubben ikke længere er realistisk. Nu er det den 18. maj som man har sat som en mulig dato for at vende tilbage til træningsbanen.

Datoen har betydning for det træningsprogram som spillerne skal følge. Lige nu handler det udelukkende om at holde formen ved lige, men når man nærmer sig tiden for en tilbagevenden til den fælles træning, skal intensiteten skrues op. Det vil ske i de to sidste uger af isolationen.

Derfor har Barcas fysiske trænere brug for en dato at arbejde ud fra og den er altså nu sat til den 18. maj, med forventning om, at ligaen kan genstartes i starten af juni måned. Kommer det til at holde stik, får Barcas spillere altså to uger at træne i, inden de skal igang med at spille kampe.

Ingen kender dog udviklingen med corona-virussen og derfor er det slet ikke umuligt, at det kommer til at tage endnu længere tid end til den 18. maj. Barca må som alle andre vente på hvad myndighederne beslutter at gøre og hvornår der igen kan åbnes op for aktiviteterne i samfundet.

.:FORSIDE:.