fbpx
Annonce

Avis: Barca overvejer tre tilbud på Rey Manaj

FCBARCELONA.DK - 26.07.21

© Getty Images
// rey manaj

Rey Manajs fire scoringer i Barcas to træningskampe har gjort albaneren til centrum for mange spekulationer. Avisen Mundo Deportivo fortæller at klubben lige nu overvejer flere tilbud på den 24-årige angriber.

Skal Barca beholde Rey Manaj i førsteholdstruppen eller skal man udnytte opmærksomheden til en god handel? Det er de overvejelser man gør sig i Barcelona efter hans flotte præstationer i træningskampene mod Nástic og Girona.

Avisen Mundo Deportivo fortæller, at der er tikket tre konkrete tilbud ind som Barca lige nu overvejer. De skulle være fra spanske Cádiz, italienske Sassuolo og portugisiske Famalicao.

Tilbuddene skulle ligge mellem tre og fem mio. euro, hvilket vurderes at være en fair pris for en B-holdsspiller, der har haft svært ved slå igennem for alvor og som Barca selv betalte 700.000 euro for. Barca afviser ikke et salg og de har angiveligt bedt Rey Manaj kigge tilbuddene igennem for at vurdere, hvor han gerne vil hen.

I går var der forlydender om at Barca ville beholde Rey Manaj på bekostning af Martin Braithewaite, der kan indbringe langt mere end sin albanske angrebskollega, så det bliver spændende at se, hvad udfaldet bliver.

.:FORSIDE:.