Avis: Barca overvejer André Onana fra Ajax

Magnus Wind - 09.04.20

© Getty Images

Barca er muligvis klar til sælge reservemålmand Neto og man er endnu ikke blevet enig med Ter Stegen om en forlængelse. Derfor undersøger catalanerne nu markedet og her er Ajax-keeper André Onana en mulighed.

Brasilianske Neto og tyske Marc-André Ter Stegen udgør i øjeblikket målmandsduoen for Barca, men den catalanske klub er ikke helt tilfredse med Neto som reservemålmand. I følge avisen Sport, så var målmandens mindre gode præstationer i kampene mod Espanyol og i den spanske Supercup i januar ikke tilfredsstillende. Samtidigt er man endnu ikke blevet enige med Ter Stegen om en forlængelse af kontrakten, som udløber i 2022.

Derfor undersøger Barca nu markedet for en ny målmand og her skulle André Onana fra Ajax have fanget catalanernes interesse. Det skriver avisen Sport. Målmanden fra Cameroun skiftede i 2010 til Barca fra Samuel Eto'o Private Foundation, som hjælper unge i Vestafrika og også har et fodboldakademi. I 2015 skiftede Onana så til Ajax, hvor han siden har spillet 178 kampe for førsteholdet. 

Det er dermed en målmand, der er vandt til Barcas spillestil og som er god med fødderne. I Barca vil Onana blive set som reservemålmand til Ter Stegen, men med sine 24 år, vil camerouneren også have et udviklingspotentiale. Kontrakten med Ajax udløber i 2022 og rygterne går på en salgpris på 40 millioner euro, svarende til 300 millioner danske kroner.

 

.:FORSIDE:.