Avis: Barca overvejer at holde på Arturo Vidal

Anders Lang Jensen - 27.07.20

© Getty Images

Planlægningen frem mod det kommende transfervindue er allerede i gang og her har den aldrende midtbanemand Arturo Vidal længe lignet et salgsemne. Men chileneren er ikke nødvendigvis på vej væk.

Barca-ledelsen planlægger store ændringer i truppen denne sommer, hvor flere unge stortalenter allerede er blevet købt frem mod den nye sæson. Der skal dog skabes plads i truppen, og økonomisk set er det derfor heller ikke overraskende, at et stort antal spillere angiveligt er sat til salg i Barca.

Én af disse har umiddelbart været chilenske Arturo Vidal. Med sine 33 år og kontraktudløb næste sommer har midtbanespilleren været set som et nærmest stensikkert salg. Men ifølge avisen El Mundo Deportivo er synet fra ledelsen lige nu, at chileneren skal blive endnu en sæson på Camp Nou.

Ifølge avisen ser ledelsen Vidal som et vigtigt kort at have i truppen trods hans alder. Chileneren tilbyder noget til holdet, som ingen andre gør, og andre spillere er ifølge Mundo Deportivo tættere på et salg - heriblandt den anden midtbanespiller, Ivan Rakitic.

Arturo Vidal har da også været en af de spillere, som har bidraget med et højt niveau i denne sæson og fortjener ud fra sine præstationer måske at blive på Camp Nou.

.:FORSIDE:.