Avis: Barca overvejer at forlænge med Vidal

Kristoffer Hanberg - 22.04.19

Mange var overrasket, da Barca i sommers offentliggjorde købet af Arturo Vidal. I mellemtiden har chileneren gjort et godt indtryk på Camp Nou og nu forlyder det, at klubben ønsker at forlænge hans kontrakt.

Det skriver den catalanske avis, Sport, der fremsætter to grunde til, at Barca ønsker at tilføje et år yderligere på Vidals kontrakt, som på nuværende tidspunkt har udløb i sommeren 2021.

Først og fremmest skulle ønsket om en kontraktforlængelse komme af, at Ernesto Valverde er stor tilhænger af chilenerens arbejdsmoral. Vidal kæmper altid til det sidste, og han er efter sigende meget vellidt i omklædningsrummet.

Herudover skriver Sport, at man også ønsker at forlænge kontrakten, da man frygter, at han vil forlade klubben på en fri transfer i 2021. Barcas ledelse tror på, at han til den tid, stadigvæk vil have en rolle at spille på holdet.

Skulle det modsatte være tilfældet, ville man i form af en kontraktforlængelse være bedre stillet, hvis man ønsker at sælge Vidal. Dermed er der ifølge Sport grunde nok til at forny chilenerens kontrakt, og det er ikke utænkeligt, at kontraktforhandlinger inden længe vil finde sted.

.:FORSIDE:.