Avis: Barca overvejer at bytte sig til Pellegrini

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.06.21

© Getty Images

Eftersom Barca ikke ser ud til at hente Wijnaldum alligevel, har catalanerne tilsyneladende rettet blikket mod andre midtbanespillere. En af dem som Barca har i kikkerten er Lorenzo Pellegrini, som de måske vil prøve at bytte sig til.

Barca er klar over, at Roma nok ikke vil slippe deres italienske midtbanestjerne uden kamp, så derfor vil catalanerne ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo undersøge muligheden for at bytte sig til Lorenzo Pellegrini.

I den catalanske trup er der flere spillere som Barca vil af med, så der er mange potentielle spillere som kan indgå i en byttehandel med Romas Pellegrini. For at nævne nogle spillere kan det være Coutinho, Umtiti, Braithwaite eller eksempelvis Aleñá.

Mundo Deportivo tilføjer til historien, at den nye Roma-træner José Mourinho, som har en fortid som assistenttræner i Barca under Bobby Robson og Louis van Gaal, ikke vil have nogle af de spillere som Barca har. Derfor kan det blive svært for catalanerne at bytte sig til Pellegrini.

Lorenzo Pellegrini er ikke den eneste midtbanespiller, som Barca har rettet blikket mod. Fabián Ruiz fra Napoli er også inde i billedet, mens det rygtes, at catalanerne kan udvide horisonten og kigge efter andre alternativer til midtbanen.

.:FORSIDE:.