Avis: Barca og Umtiti forhandler om forlængelse

FCBARCELONA.DK - 14.02.18

Ifølge den catalanske avis Sport er forhandlingerne om en forlængelse med Samuel Umtiti blevet indledt. Franskmanden kan se frem til enbetydelig lønforhøjelse, samt en markant højere frikøbsklausul.

Umtiti har været på alles læber efter en fabelagtig start på karrieren i Barca, hvor han på rekordtid har udviklet sig til en af verdens bedste forsvarsspillere. Franskmanden har dog en frikøbsklausul på bare 60 millioner euro, hvilket har skabt stor interesse fra adskillige storklubber.

Onsdag meddeler avisen Sport, at Barca har indledt forhandlingerne med Umtitis agent med henblik på en kontraktforlængelse efter denne sæson. Her ser man gerne franskmanden skrive under på en 5-årig aftale.

Avisen meddeler dog også, at Samuel Umtiti skulle kræve en årsløn på omkring seks millioner euro. Det høje krav skyldes, at Manchester United i sommer forsøgte at lokke Umtiti til Old Trafford og her tilbød mellem fem og seks millioner euro i årsløn. Franskmandens lønkrav er et godt stykke højere end hvad man havde forventet i klubbens ledelse.

Faktum er dog, at præsident Bartomeu og Barca vil gå meget langt for at sikre en forlængelse af Umtiti, som har været et af de bedste spillerkøb i lang tid.

.:FORSIDE:.