Avis: Barca og Milan forhandler om Todibo

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.12.19

© Getty Images

AC Milan ønsker at forstærke forsvaret i det kommende transfervindue med yngre kræfter. Her har sportsdirektør Paulo Maldini set sig varm på Jean-Clair Todibo, så derfor har han angiveligt indledt forhandlinger med Barca.

I sidste uge afslørede den catalanske avis Sport Milans interesse i Todibo, der også har bejlere hos Watford og Bayer Leverkusen. Her blev der nævnt, at Barca kræver en pris på omkring 10 mio. euro for franskmanden, der bliver 20 år senere denne måned.

Nu melder den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at Milan-legenden Paulo Maldini har indledt reelle forhandlinger med Barca om et køb af Todibo. Det sker efter, at Todibo spillede på San Siro i tirsdags, hvor han gjorde en god figur i sejren over Inter foran talentspejderne fra Milan, der var til stede på deres hjemmebane, som de deler med Inter.

For nu er forhandlingerne på et indledende stadie, så det er for tidligt at sige om en aftale bliver til noget. Der er også interesse fra andre klubber som nævnt. Det vigtigste for Todibo er spilletid, mens det for catalanerne handler om at få en god pris med en tilbagekøbsklausul.

.:FORSIDE:.