Avis: Barca og Messi forhandler om forlængelse

FCBARCELONA.DK - 11.05.21


Mere og mere tyder på, at historiens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, bliver i Barca efter denne sæson. Tirsdag går meldingerne på, at argentinerens far og præsident Laporta har påbegyndt forhandlingerne om en ny kontrakt.

Hvor det for et år siden så ud til, at Messi denne sommer ville være fortid på Camp Nou, så har situationen ændret sig drastisk på det seneste. Den argentinske troldmand skulle nemlig have ombestemt sig og ser nu ud til at blive i Barca.

Tirsdag meddeler den catalanske avis Sport, at angriberens far, Jorge Messi, samt Barca-præsident Joan Laporta, gennem de seneste dage har forhandlet om en forlængelse af den kontrakt, som udløber den 30. juni.

Barca skulle som bekendt være klar til at tilbyde Messi en kontrakt på 10 år, hvor de næste to sæsoner vil være som spiller på førsteholdet, hvorefter argentineren angiveligt ønsker at tage et par år i USA. Herefter er planen så, at Messi vender hjem til Barcelona for at slutte sig til den sportslige ledelse.

Det helt store spørgsmål bliver, om Laporta kan få klubbens skræntende økonomi til at hænge sammen med en forlængelse af Messis kontrakt, der som bekendt er klubbens største udgift. Både Messi og Laporta skulle dog allerede efter de første møder have været enige om rammerne for en ny aftale, hvilket er et særdeles positivt tegn.

.:FORSIDE:.