Avis: Barca og Chelsea forhandler leje af Coutinho

FCBARCELONA.DK - 08.04.20

© Getty Images

Meget tyder efterhånden på, at Philippe Coutinho trækker i Chelseas trøje den kommende sæson. Lige nu skulle der angiveligt være gang i forhandlingerne mellem de to klubber om en lejeaftale.

Med mindre Bayern München stik imod alle forlydender skulle udnytte sin forkøbsret på Coutinho til sommer, skal Barca finde en løsning på brasilianerens fremtid. Intet tyder nemlig på, at han indgår i de catalanske planer for den kommende sæson.

Chelsea har tidligere været nævnt som en mulig destination for brasilianeren og nu mener avisen Sport at vide, at der er konkrete forhandlinger i gang. Tidligere rygter om en egentlig handel ser ikke ud til at holde stik, for det er angiveligt en lejeaftale man drøfter.

Chelsea er tilsyneladende meget varme på Coutinho, der skal udfylde tomrummet efter Eden Hazards skifte til Real Madrid. I sommer måtte London-klubben ikke forstærke sig på grund af en transferkarantæne fra FIFA, men den gælder ikke længere. Derfor vil de gøre meget for, at få Coutinho til klubben.

For Barca handler det i første omgang at spare Coutinhos løn. Chelsea skulle være indstillet på, at betale hele hans løn og samtidig lægge en sum penge på bordet til Barca. Det ligner meget den aftale som Barca indgik med Bayern i sommer.

Barca forsøger angiveligt at få en købsforpligtelse med i lejeaftalen, så Chelsea overtager Coutinho efter et år. Sport nævner en mulig pris på 65 mio. euro, men Chelsea skulle dog foretrække en frivillig købsoption efter næste sæson.

Der er således stadig ting der skal forhandles på plads og det sker næppe før alle har klarhed over, hvad corona-krisen kommer til at have af økonomiske konsekvenser for klubberne. Ingen tør foretage store investeringer før der igen spilles fodbold og kommer indtægter.

.:FORSIDE:.