Avis: Barca mødtes med Thiago før Liverpool-skifte

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.09.20

© Getty Images

Ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo, var Thiago Alcantaras navn var på bordet hos Barca før han skiftede til Liverpool i sidste uge. Barca havde sågar et møde med midtbanespilleren for at lokke ham tilbage.

Efter landskampspausen rejste Thiago til Barcelona for at holde ferie. Under ferien i Barcelona mødtes Barca med Thiago i forsøget på at overbevise ham om at komme tilbage til klubben, som han forlod i 2013. Det Javier Bordas der mødtes med Thiago.

Barca kontaktede Bayern München tilbage i juni for at forhøre sig om Thiago, men det stod dog hurtigt klart, at catalanerne ikke kunne få råd til spansk-brasilianeren. Thiago var en af de højest betalte spillere i Bayern München og Barca havde ikke råd til hans løn. Samtidig skulle Barca finde 30 mio. euro som betaling for midtbanespilleren, men det kunne klubben ikke, da prioriteten er en angriber og en forsvarsspiller.

I stedet skiftede Thiago i sidste uge til Liverpool, da et skifte tilbage til Barca ikke kunne lade sig gøre. I weekenden fik han så sin debut, da han spillede anden halvleg mod Chelsea.

644x70

.:FORSIDE:.