fbpx
Annonce

Avis: Barca mener Uruguay presser Araújo for meget

Simon Arun Vrábel - 25.11.22

// Ronald Araujo

I Barca er man alt andet end begejstret over meldingerne om de store fremskridt som Ronald Araújo gør i Uruguays landsholdslejr, for man mener ikke af aftalen om forsvarsspillerens genoptræning bliver overholdt.

Alt imens den ene positive melding efter den anden strømmer ud af Uruguays landsholdslejr omkring Ronald Araújo, så er man i Barca så utilfredse med situationen at man overvejer at inddrage FIFA. Årsagen er, at man ikke mener aftalen om Araújos genoptræning bliver overholdt og at Barca-spilleren bliver unødigt presset. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Barca kræver, at det uruguayanske forbund øjeblikkeligt standser den genoptræningsproces, som Ronald Araújo undergår, mens han er samlet med Uruguays landshold. Man mener nemlig ikke at det uruguayanske fodboldforbund (AUF) overholder den aftale, som Barca og forbundet blev enige om før VM begyndte. De mange positive meldinger fra landsholdslejren bliver derfor ikke mødt med glæde men i stedet frustration og en følelse af, at Araújo bliver presset mere end godt er.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Aftalen imellem Barca og det uruguayanske fodboldforbund var angiveligt, at han gerne måtte deltage socialt i landsholdssamlingen, men at han skulle rette sig efter to fysioterapeuter fra FC Barcelona. Derfor ville det være det professionelle team fra Barca som ville sætte retningslinjerne for spillerens restitution og ikke omvendt.

Ifølge Mundo Deportivo får de mange udtalelser fra landsholdslejren Barca til at drage to konklusioner. Den ene er et faktum, nemlig at klubbens fysioterapeuter slet ikke har været i stand til at arbejde med den 23-årige forsvarsspiller. Den anden konklusion er, at landsholdslægerne fra Uruguays landshold har fremskyndet og tvunget genopretningen af Araújo på trods af, at han for blot et par måneder siden blev opereret af ​​den bedste specialist i verden inden for lårskader.

Avisen citerer desuden klubben for følgende: 'Spilleren bliver tvunget til genoptræningen og på sammen tid er spillerens helbred derfor sat i alvorlig fare. Hvis denne anmodning fra Barça ikke bliver imødekommet betragtes dette som et brud på aftalen med det uruguayanske forbund og FC Barcelona vil rejse situationen mod FIFA'. Det skal dog understreges at dette citat til trods for at flere catalanske medier bringer det, endnu ikke er blevet officielt bekræftet af klubben selv.

Ronald Araújo pådrog sig skaden i en venskabskamp imod Iran d. 22. september og blot fire dage efter blev det besluttet at den stærke forsvarsspiller skulle opereres. Dengang estimerede man en pause på op til tre måneder, men skulle Araújo komme på banen under VM vil det betyde, at man har forkortet hans pause med næste en hel måned.

Det forventes dog ikke at den stærke centerback kommer i spil i holdets første to kampe som er imod Sydkorea og Portugal, men der spekuleres allerede nu i, at han kan få minutter den 2. december, hvor man spiller den sidste gruppekamp mod Ghana.



.:FORSIDE:.