fbpx

Avis: Barca må søge alternativer til Foyth

Markus Johannessen - 28.08.22

// Juan Foyth

Barca er fortsat på jagt efter en højreback og det lader til, at sandsynligheden for at hente Villarreals Juan Foyth er dalende. Forsvarsspilleren har angiveligt en kontraktklausul, der tvinger Barca til at lede videre.

Det er ikke længe siden, at Villarreals cheftræner, Unai Emery, udtalte til Cadena SER, at han var ret overbevist om, at Juan Foyth havde tænkt sig at blive i den østspanske klub på trods af Barcas interesse. Det ser mest af alt ud til, at blive tilfældet. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har den 24-årige forsvarsspiller underskrevet en klausul, der gør hans underskrift mere end dobbelt så dyr, som hans markedsværdi er estimeret til. 

Det bakkes op af sportsjournalisten Gerard Romero, som melder at Foyths kontraktklausul nu er steget med 30%, hvilket gør sig gældende fra dags dato. Nu er prisen på højrebackens signatur altså ikke længere 42 millioner euro, men cirka 55 millioner euro. 

Som følge af de nye detaljer har Xavi og co. angiveligt valgt at søge andre muligheder til defensiven. De to kandidater, der efter sigende er øverst på prioritetslisten er Héctor Bellerín fra Arsenal og Thomas Meunier fra Dortmund.

 

.:FORSIDE:.