Avis: Barca lukker aftale med Clement Lenglet

FCBARCELONA.DK - 16.05.18

Den catalanske avis Mundo Deportivo meddeler onsdag eftermiddag, at Barca er nået til enighed med Sevillas Clement Lenglet om en aftale for de kommende fem sæsoner. Catalanerne ventes at betale frikøbsklausulen på 35 mio. euro.

22-årige Clement Lenglet er især de seneste uger blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca og nu skuller der være nyt i sagen. Avisen Mundo Deportivo meddeler denne onsdag, at franskmanden skulle være blevet enig med Barca om en 5-årig kontrakt.

Lenglet var oprindeligt tiltænkt som en erstatning for Samuel Umtiti, hvis han valgte ikke at forlænge sin kontrakt med Barca. Nu tyder alt dog på, at Umtiti vælger at blive på Camp Nou, men Lenglet skulle fortsat ønske at komme til Barca og kæmpe med Piqué og sin landsmand om en plads i startopstillingen.

Mundo Deportivo meddeler, at Clement Lenglet for nyligt mødtes med repræsentanter fra Barca, heriblandt Pep Segura og Robert Fernández, hvor man forhandlede om en kommende kontrakt. Efterfølgende skulle franskmanden have accepteret aftalen.

Lenglet har en frikøbsklausul på 35 mio. euro og det forventes, at Barca må betale dette beløb for at hente franskmanden i Sevilla. Klausulen stiger angiveligt til 45 mio. euro den 1. juli. Andre store klubber som Real Madrid og Manchester United skulle dog også været meget interesserede i Lenglet og har endnu ikke kastet håndklædet i ringen.

.:FORSIDE:.