Avis: Barca leder efter afløser for Luis Suárez

FCBARCELONA.DK - 08.09.18

Luis Suárez har gennem sine fire år i Barca udviklet sig til en historisk målscorer for catalanerne. Urguayaneren fylder dog 32 år til januar og Barca er derfor begyndt at lede efter en afløser.

Imponerende 154 scoringer er det blevet til for Luis Suárez i 202 kampe, hvor han samtidig har givet 84 målgivende afleveringer. En statistik, som sætter en tyk streg under det sublime niveau, som Suárez har spillet på.

Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at Suárez i højere grad er blevet kritiseret især gennem det seneste år, hvor han ikke altid har set lige skarp ud i kampene. Samtidig fylder han 32 år til januar og det betyder, at der ikke er mange år tilbage på topplan.

Lørdag skriver den spanske avis AS, at den sportslige ledelse i Barca nu har påbegyndt arbejdet for at finde en fremtidig afløser for Luis Suárez. Man mener fortsat, at uruguayaneren på nuværende tidspunkt er holdets indiskutable frontangriber, men man ønsker at være klar med en erstatning, når tiden er inde.

Det bliver uden tvivl nogle enorme sko, som en kommende spidsangriber skal udfylde, når han kommer til Camp Nou. Historien viser, at det bestemt ikke er nemt være central angriber i en klub som Barca, hvor kun få får succes. Samtidig bliver det svært at nå samme højder som en af klubbens bedste angribere nogensinde.

.:FORSIDE:.