Avis: Barca-ledelse ikke optimister omkring Neymar

Anders Lang Jensen - 25.08.19

© Getty Images

Sommerens indtil videre hektiske transfervindue slår snart dørene i. De sidste og afgørende forhandlinger skal tage fart, og for Barcas vedkommende handler det om Neymar. Men optimismen er ikke længere stor.

Igennem flere uger har der været intensive forhandlinger mellem Barca og PSG, men ingen af Barcas tilbud har været tilfredsstillende for den franske klub. Barca vil ikke miste kontrollen rent økonomisk, mens franskmændene gerne ser et astronomisk beløb for Neymar.

Derfor trækker et afgørende gennembrud i samtalerne ud, og optimismen er angiveligt heller ikke så stor, som den har været tidligere i vinduet i det catalanske. Ifølge avisen Mundo Deportivo er forhandlingerne brudt sammen mellem parterne i de seneste dage.

Netop af den årsag ligner det, at Neymar-sagaen ender uden et stort sommerskifte. Barca har fremlagt de muligheder, man har på nuværende tidspunkt. Efter købet af Antoine Griezmann var en byttehandel med Philippe Coutinho eller en lejeaftale de eneste reelle muligheder.

Den sidste uges tid af det europæiske marked bliver afgørende, men stilstanden omkring brasilianeren tyder mere og mere på, at et sensationelt returskifte til Camp Nou ikke bliver en realitet i denne omgang.

.:FORSIDE:.