Avis: Barca lader Emerson blive et år mere i Betis

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.05.20

© Getty Images

Barca har højre backen Emerson Aparecido lejet ud til Real Betis. Der har været spekulationer om at kalde ham tilbage eller sælge ham, men nu skulle det være besluttet, at lade ham blive et år mere hos andalusierne.

Barca har længe haft problemer på højre back. Der har været spekuleret i om Emerson kunne løfte opgaven i forsvarets højre side, men Barca vurderer tilsyneladende, at brasilianeren har brug for mere erfaring.

Den andalusiske avis Diario de Sevilla bringer nyheden om, at Barca har meddelt Real Betis, at de ikke vil kalde Emerson tilbage. Avisen skriver, at Barca kun vil kalde brasilianeren tilbage, hvis der kommer et lukrativt tilbud på ham. Hvis det sker, så skal Barca betale seks mio. euro for at afbryde lejeopholdet, der ellers ifølge aftalen udløber i sommeren 2021.

Emerson oplever interesse fra italienske og tyske klubber, mens han også blevet nævnt som mulig modvægt i flere af Barcas forestående byttehandler. For nu kan Real Betis dog være rolige og beholde brasilianeren.

.:FORSIDE:.