Avis: Barca kunne købe Eric García for 8 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 18.01.21

© Getty Images

Forleden blev det besluttet på et møde i Barca, at man ikke henter forstærkninger i vinterens transfervindue. Nu fortæller avisen Marca, at Barca havde muligheden for at hente Eric García for blot 8 mio. euro.

Eric García står øverst på Ronald Koemans ønskeseddel til at styrke det centrale forsvar, men på et møde mellem Barcas midlertidige ledelse og de tre kandidater til præsidentposten, Laporta, Font og Freixa, blev man enige om, at udskyde spillerkøb til der kommer en ny præsident, hvilket tidligst bliver til marts måned.

Nu mener avisen Marca imidlertid at vide, at Barca rent faktisk kunne have opfyldt Koemans ønske og det endda til en en fornuftig pris. Manchester City var angiveligt klar til at slippe den 19-årige catalaner til en pris på 8. mio. euro, fordelt med 4 mio. euro i fast pris og 4 mio. mere i diverse variabler. City skulle endda være indstillet på at vente med at kræve betalingen til den økonomiske situation i Barca var blevet bedre.

Alligevel valgte man i Barca at fravælge Eric García her i januar og i stedet hente ham gratis til sommer, når hans kontrakt med City udløber.

.:FORSIDE:.