fbpx
Annonce

Avis: Barca kræver 80 mio. euro for Coutinho

Anders Lang Jensen - 05.04.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Frem mod sommerens transfervindue, hvor store navne er på ønskelisten, skal klubben sikre vigtige transfersummer ved at sælge flere spillere. Én af disse er brasilianske Philippe Coutinho, som gerne skal indbringe mange millioner.

Selvom at man i januar 2018 brugte op mod 140 millioner euro på at hente Philippe Coutinho i engelske Liverpool, kan brasilianeren denne sommer levere vigtige midler til klubbens transferbudget. Prismæssigt lander man dog ikke i nærheden af den oprindelige købspris.

Tyske Bayern München udløser angiveligt ikke den købsoption, de har fået med i lejeaftalen. Derfor skal Barca rette fokus mod et sommersalg til en anden europæisk storklub. Der skulle ifølge flere medier være interesse fra England, men prisen stiger ikke i vejret af den grund.

Med en dårlig formkurve, stort set lige siden skiftet til Barca blev en realitet, ligger prisen på Coutinho noget lavere i dag. Ifølge den britiske avis Evening Standard har Barca internt i klubben sat et prisskilt på 80 millioner euro for brasilianeren.

Altså noget lavere end beløbet fra Liverpool-handlen, men stadig en pris, der giver muligheder på transfermarkedet til sommer, hvis Barca formår at sælge Coutinho til eksempelvis en Premier League-klub for den transfersum.

.:FORSIDE:.