fbpx
Annonce

Avis: Barca ikke længere interesseret i Paulo Dybala

Peter Vyff - 01.04.22

// Paulo Dybala

Ledelsen i Barca har længe søgt efter transferfrie forstærkninger til den kommende sæson. Paulo Dybala har flere gange været meldt på vej til Camp Nou, men det lader nu til, at Barca ikke længere har interesse i hans underskrift.

Barca vil angiveligt ikke forsøge at hente den 28-årige landsholdsspiller Paulo Dybala, hvis kontrakt udløber til sommer. Angriberen har længe været anset som et stort talent, men i løbet af hans seks år hos Juventus har han endnu ikke for alvor indløst hans fulde potentiale. Bundniveauet har været for lavt, og selvom han er holdets store stjerne, så har han ikke formået af løfte italianerne, som ikke er en del af mesterskabskampen i år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er indtil videre blevet til 13 mål og 6 assists i ligaen, men på trods af hans store indflydelse, så er han ikke at finde hos Juventus til næste sæson. Argentineren søger angiveligt efter nye udfordringer, og der er ikke mangel på interesse for spilleren. Han har længe været sat i forbindelse med Barca, Inter Milan og Atlético Madrid.

Ifølge det italianske medie Calciomercato, så har Barca dog trukket følehornene til sig, og er ikke længere interesserede i Dybala. Xavi er ikke den største fan af landsholdsspilleren, som rent taktisk vil få det svært ved at finde en plads på holdet. Dybalas kvaliteter vil passe bedst ind i et system, hvor han kan fungere som hængende angriber i en 4-4-2. Cheftræneren foretrækker at stille op i en 4-3-3 med én frontangriber, og Barcas ledelse har i stedet fokus på at hente en central angriber.

Det er derfor stadig uvist, hvor Dybala slår sine folder til næste sæson, men landsholdsspilleren har flere bejlere, og udover Inter Milan og Atletico Madrid, så har flere hold fra Premier League også meldt deres interesse.

.:FORSIDE:.