Avis: Barca køber Memphis Depay i denne uge

Magnus Wind - 15.09.20


Ifølge den hollandske avis De Telegraaf, så er Barca blevet enige med Lyon om en handel, der sender Memphis Depay til den catalanske klub. Prisen skulle eftersigende ligge på 25 mio. euro samt yderligere klausuler. 

Igennem den seneste tid har Memphis Depay været rygtet kraftigt til Barca, hvor Ronald Koeman skulle have et godt øje til kantspilleren. Nu skulle catalanerne eftersigende være tæt på at hente Depay. Det meddeler den hollandske avis De Telegraaf. 

Avisen skriver, at Barca og Lyon er blevet enige om en handel af Depay. Catalanerne betaler angiveligt 25 mio. euro som overgangssum, hvor yderligere fem mio. euro kan blive tilføjet i diverse præstationsbaseret klausuler. De Telegraaf meddeler desuden, at det forventes at Depay vil ankomme til Barca sidst på ugen, hvor kontrakten skal underskrives.

Depay har et år tilbage af sin nuværende kontrakt med Lyon, hvor hollænderen i de sidste par sæsoner har været en stor profil på det franske mandskab. Nu ser det dog ud til, at han skal bruge sine kvaliteter i blaugrana-trøjen i stedet.

 

644x70

.:FORSIDE:.