Avis: Barca køber Griezmann fri i morgen

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.07.19

© Getty Images

Barca har i de seneste dage forsøgt at forhandle med Atlético om Griezmann, så der blev tale om en reel handel betalt i rater. Det lykkedes dog ikke, så nu betaler Barca de 120 mio. euro på én gang, sandsynligvis i morgen..

Den catalanske avis Sport skriver, at Bartomeu har besluttet at betale hele beløbet på 120 mio. for Griezmann på en gang i stedet for at spilleren selv udløser sin frikøbsklausul. Det må betyde, at der blive tale om en reel handel, hvor Barca bare betaler 120 mio. euro på en gang i stedet for 126 mio. euro i tre rater.

Grunden til at købet af Griezmann har trukket ud, skyldes, at Barca har forsøgt at forhandle en handel med Atlético på plads, som skulle betales i tre rater for at frigøre flere midler til sommerens transfervindue, men det har Atlético ikke været villige til at gå med til.

Derfor er det nu besluttet ifølge Sports oplysninger, at Barca betaler hele beløbet for Griezmann på en gang, sandsynligvis i morgen fredag, så han hurtigst muligt kan blive præsenteret som ny Barca-spiller helst inden sæsonforberedelserne starter om få dage den 14. juli, selvom det efterhånden ser svært ud.

Indtil nu venter Griezmann tålmodigt med sin familie på Ibiza, hvor han venter på et opkald fra Barca. Han har holdt sig i form med sin personlige træner og håber det hele falder på plads snart, så han kan være med til den første træning på mandag. Et skifte kan offentliggøres når som helst nu.

.:FORSIDE:.