fbpx

Barca kan møde et svækket Real Madrid-hold

Markus Johannessen - 16.03.22

// El Clásico

ps5 art


På søndag skal Barca besøge ærkerivalerne fra Real Madrid på Santiago Bernabéu i El Clásico. Seneste nye fra hovedstaden er, at madrilenerne muligvis vil være ramt af markante afbud, da både Rodrygo, Mendy og Benzema er meldt skadet.

Barca har kæmpet sig tilbage i ligaen og ligger per nuværende på en fortjent tredjeplads, med en ekstra kamp i hånden. Det betyder dog ikke, at catalanerne kan læne sig tilbage og nyde udsigten. Tabellen er ekstremt tæt og der er kamp til stregen om top 4 i La Liga. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi og co. skal blive ved med at holde stimen og hive point hjem, og på søndag venter den måske mest udfordrende rival, Real Madrid. Her kan den spanske hovedstadsklub måske skulle undvære prominente navne, da man efter mandagens kamp mod Mallorca meldte flere spillere skadet - heriblandt den ekstremt målfarlige Karim Benzema. 

Ifølge den spanske avis Marca er Benzema taget til Valdebebas for at arbejde sammen med fysioterapeuterne med det formål at blive klar til El Clásico. Avisen melder dog ud, at situationen ikke ser optimistisk ud for den franske angriber. Der er heller ikke stor tiltro til, at Ferland Mendy bliver klar til på søndag, men det kan ikke vurderes før der er foretaget tests og MR-scanninger.

Catalanerne vil forhåbentlig fortsætte ligaformen fra i søndags, hvor Osasuna blev offer for et yderst kynisk Barca-hold. Og muligvis kan den catalanske defensiv undgå at skulle holde Reals 9'er væk fra nettet i 90+ minutter.

.:FORSIDE:.