Avis: Barca kan forlænge Depays kontrakt med et år

FCBARCELONA.DK - 24.06.21


Da det i søndags blev offentliggjort at Memphis Depay skifter til Barca undrede mange sig over, at kontrakten kun lyder på to år. Nu viser det sig, at Barca har sikret sig muligheden for at forlænge med yderligere et år.

Der hører til sjældenhederne at Barca kun tegner en 2-årig kontrakt med en 27-årig spiller der forventes at få en hovedrolle, men det er hvad der er sket med Memphis Depay. Hans aftale med Barca løber nemlig kun til juni 2023.

Nu fortæller avisen El Mundo Deportivo imidlertid, at Barca angiveligt har sikret sig muligheden for at forlænge med yderligere et år, hvis catalanerne måtte ønske dette. Vilkårene for forlængelsen skulle allerede være aftalt på plads.

Barca skal dog beslutte sig senest seks måneder før kontrakten udløber, altså den 31. december 2022. Gør de ikke det, kan Depay forlade klubben på fri transfer til juni 2023.

Hvad der er årsagen til den korte kontrakt er ikke blevet forklaret af hverken klubben eller spilleren selv. Det sker nok først når hollænderen bliver officielt præsenteret en gang efter EM.

.:FORSIDE:.