fbpx
Annonce

Avis: Barca interesseret i Roma-stjernen Pellegrini

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.06.21

© Getty Images
// Pellegrini

Efter Wijnaldums mulige afvisning af Barca må catalanerne nu kigge andre veje, hvis de vil forstærke midtbanen forud for den nye sæson. Fabián Ruiz har allerede været nævnt, men nu kan Roma-stjernen Lorenzo Pellegrini være inde i billedet.

Den catalanske avis Mundo Deportivo bragte tirsdag historien om, at Barca ser en mulighed for at hente AS Romas italienske midtbanespiller Lorenzo Pellegrini til klubben denne sommer. Romerne kan være klar til at sælge, da Pellegrinis kontrakt udløber i sommeren 2022.

Alligevel kan det blive svært at hente Pellegrini, som selv er født i Rom. Roma har tradition for, at deres egenudviklede spillere fra den italienske hovedstad gerne bliver klubben i hele karrieren ligesom ikonerne Totti og De Rossi.

Pellegrini har været en fundamental spiller for Roma i den seneste tid, især efter at profilerne Totti, De Rossi og Nainggolan har forladt klubben i de seneste år. Tilmed har han været anfører for Roma i denne sæson, hvor han også har scoret 11 mål, så det er svært at se ham forlade sin barndomsklub.

Et skifte til Barca kan dog friste den italienske midtbanespiller, men 24-årige Lorenzo Pellegrini forventes at blive en vigtig spiller i José Mourinhos nye storsatsende Roma i projektet med de nye amerikanske ejere. Derfor er det sandsynligt, at den italienske landsholdsspiller forlænger med Roma denne sommer.

.:FORSIDE:.