fbpx
Annonce

Avis: Barca intensiverer jagten på Ilkay Gündogan

Simon Arun Vrábel - 02.12.22

// Gündoğan

I Barcas forsatte søgen på en kompetent erstatning til Sergio Busquets, som forventes at stoppe til sommer, er Manchester Citys Ilkay Gündogan et varmt emne i lyset af at hans kontrakt udløber næste år.

Selvom det endnu ikke er bekræftet om Sergio Busquets stopper i Barca, så er den sportslige ledelse i fuld gang med at finde en kompetent afløser og her bliver Ilkay Gündogan fra Tyskland endnu en gang nævnt.

Xavi rejste tidligere på ugen til Qatar, hvor der som bekendt spilles VM. Den catalanske cheftræners agenda er ikke kendt af offentligheden, men flere medier spekulerer i, at han havde to formål med sit besøg i ørkenlandet. Det ene var for at sikre, at situationen omkring Ronald Araújo bliver håndteret bedst muligt, mens den anden var for at kigge på egne spillere og kommende forstærkninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover at hente en forstærkning til den højre back så vil Xavi have en erstatning for Sergio Busquets og her skulle landskampen imellem Tyskland og Spanien have været udslagsgivende for hvem der bliver klubbens førsteprioritet.

Her så Xavi nemlig Ilkay Gündogan spille 70 kompetente minutter for Tyskland og da den sportslige ledelse flere gange tidligere har modtaget rapporter på tyskeren, mener avisen Sport nu at vide, at Xavi har truffet sin beslutning. Man skulle nemlig også have modtaget rapporter om, hvordan Gündogan opfører sig udenfor banen og resultatet tegner et fuldkomment billede af, at den 32-årige tysker kommer øverst på ønskesedlen hos Xavi og den sportslige ledelse.

Den alsidige midtbanespiller har spillet for Manchester City siden 2016 og har derfor optrådt for de lyseblå hele 273 gange. I alt er det blevet til 51 mål og 35 oplæg hvilket anses som værende yderst imponerende og med kontraktudløb til sommer, ligner det et godt match for både Gündogan og Barca.



.:FORSIDE:.