Avis: Barca insisterer på Rabiot

Rune Stentoft - 16.07.18

Barca har allerede hentet Arthur Melo til midtbanen denne sommer, men de er ikke færdige. Ifølge meldinger fra Frankrig og Catalonien er Barca også meget opsatte på at hente Adrien Rabiot.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo insisterer Barca ligefrem på at hente Rabiot denne sommer. Han har kontraktudløb om et år med PSG, så derfor kan franskmændene godt være villige til at sælge ham denne sommer for at tjene penge på ham.

En Barca-delegation bestående af administrerende direktør Oscar Grau, direktør Xavier Vilajoana, teknisk sekretær Eric Abidal og vicepræsident Jordi Mestre, rejste i går tidligt på dagen til Rusland for at tale med PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelaifi, om et køb af Rabiot.

De mødte hinanden i VIP-området på Luzhniki Stadion, men på grund af tidsnød blev det et meget kort møde og der var ikke tid til at forhandle. Efter VM-finalen rejste Barca-delegationen hjem igen.

Barca kontaktede allerede i sidste uge PSG og meddelte dem, at de vil have Rabiot til klubben denne sommer. Spilleren selv håber at mødes med Al-Khelaifi i denne uge for at afklare sin fremtid.

.:FORSIDE:.