fbpx

Avis: Barca indkalder Araújo til kontraktforhandlinger

Anders Lang Jensen - 14.01.22

// Ronald Araujo

ps5 art


22-årige Ronald Araújo fortsætter sin stærke udvikling i det catalanske forsvar, hvor uruguayaneren efterhånden er Barcas vigtigste mand i defensiven. Araújos kontrakt udløber i 2023, men en kontraktforlængelse nærmer sig.

Det er en meget stor prioritet fra ledelsens side at få forlænget kontrakten med Ronald Araújo hurtigst muligt. Der er stor interesse udefra, hvor engelske topklubber og angiveligt Real Madrid følger sydamerikanerens situation. Barca vil dog fjerne interessen med hurtig handling.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport vil der i de kommende dage blive afholdt et møde mellem Barca-ledelsen og spillerens agent, Edoardo Crnjar. Her er Barcas store ønske at kunne lukke en ny aftale med 22-årige Araújo, og ifølge avisen er man optimistisk omkring forlængelsen i det catalanske. Araújo ønsker også mest af alt at forblive på Camp Nou.

Ronald Araújos ønske er at blive belønnet for sin vigtige rolle på holdet, og det skal afspejles i hans nye kontrakt. Netop det er Barca ganske klar over, hvorfor uruguayaneren kan se frem til en væsentlig lønforhøjelse og en markant højere frikøbsklausul end den nuværende på 200 millioner euro.

.:FORSIDE:.