fbpx

Avis: Barca holder øje med Sergio Reguilón

Markus Johannessen - 14.05.22

// Sergio Reguilon

Det indgår stadig i Xavis planer at finde et alternativ til Jordi Alba på venstreback-positionen. Der er mange navne på listen over mulige kandidater og nu er den 25 årige Tottenham-spiller, Sergio Reguilón, angiveligt også på radaren.

Marcos Alonso, Javi Galán, Alejandro Grimaldo og José Luis Gayà er blot nogle af de defensive navne, som bliver nævnt i forbindelse med catalanernes forstærkning af bagkæden. Nu er Premier League-spilleren, Sergio Reguilón, angiveligt også meldt ind i kampen. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den britiske avis, Daily Mirror, holder Barcas ledelse tæt øje med den 25 årige venstreback-profil, selvom han i modsætning til andre kandidater, ikke kan indlogeres på fri transfer. Sergio Reguilón har nemlig kontrakt i Tottenham indtil 2025. 

Det kunne dog godt tyde på, at han forlader Londonklubben før tid, da han ikke får meget tiltro eller spilletid fra cheftræneren, Antonio Conte, på trods af, at den spanske forsvarsspiller startede godt ud i sin første sæson i Premier League. 

Hvis Sergio Reguilóns fremtid ikke ligger i Tottenham, kan catalanerne dog godt få kamp til stregen, hvad angår hans underskrift. Sergio Reguilón har nemlig haft sin fodboldopvækst i Real Madrid og den spanske hovedstadsklub har lavet en tilbagekøbsaftale med Tottenham, som lyder på 30 millioner euro. 

Der er fortsat mange navne at forholde sig til i forhold til Xavis planer og det bliver spændende at se, hvad sommerens transfervindue byder på. 

.:FORSIDE:.