Avis: Barca henter Willian til sommer

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 02.02.20

© Getty Images

Ifølge avisen Marca er Barcelona og Willian tæt på at nå til enighed om en aftale, der sender brasilianeren til Camp Nou til sommer på en fri transfer. Willians kontrakt med Chelsea udløber i slutningen af juni.

Chelsea har over en længere periode forsøgt at forlænge Willians kontrakt, som løber til den 30. juni 2020. Den brasilianske angriber har dog afvist samtlige udspil, da han ønsker at prøve sig af på en ny scene. Her skulle Barcelona efter sigende være drømmescenariet.

Barca selv har ligeledes vist interesse i den nu 31-årige spiller, hvis repræsentanter man over flere omgange har afholdt møder med for at forhandle en aftale på plads. Catalanerne var tæt på at lukke en handel tilbage i sommeren 2018, men transferen blev som bekendt aldrig en realitet.

Chelsea er udmærket klar over, at Willians dage i London-klubben er talte, men valgte alligevel at nægte spilleren et potentielt januar-skifte, som følge af Lampards smalle trup. Ifølge den spanske avis Marca kunne meget dog tyde på, at man får Willian at se på Camp Nou til sommer.

.:FORSIDE:.