Avis: Barca har tilbudt Coutinho til Liverpool

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.06.21

 

Coutinho har i de seneste uger været nævnt i forbindelse med et skifte tilbage til Liverpool. Nu kommer der mere liv i de rygter, da Barca angiveligt har tilbudt den engelske klub at få deres tidligere stjernespiller tilbage til klubben.

Madrilenske AS skriver, at Barca har tilbudt Coutinho til Liverpool i forbindelse med, at catalanerne gerne vil af med brasilianeren denne sommer. Den spanske avis fortæller, at Barca angiveligt er klar til at indgå en favorabel handel for Liverpool om Coutinho.

Da Barca købte Coutinho i januar 2018 i netop Liverpool gjorde de brasilianeren til klubbens dyreste indkøb nogensinde, da Barca brugte over en millard danske kroner på den offensive midtbanespiller, men nu tales der om, at Coutinho kan være på vej tilbage til Liverpool for et noget mindre beløb.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver også, at Coutinho kan være på vej tilbage til Liverpool. De fortæller, at det kan ske i en handel, hvor Barca sparer mange af de økonomiske variabler, som blev indgået i aftalen med Liverpool, da catalanerne købte Coutinho i sin tid.

Coutinho selv vil tilbage til Premier League, hvor han nødt stor succes i Liverpool. Andre Premier League-klubber er også inde i billedet i forhold til hente brasilianeren, men det vil være mest naturligt, hvis Coutinho selv foretrækker at vende tilbage til Liverpool, hvor det gik så godt.

.:FORSIDE:.