fbpx
Annonce

Avis: Barca har spærret øjnene op for Damsgaard!

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.06.21

© Getty Images
// Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard har været en sensation for Danmark ved sommerens EM-slutrunde indtil videre. Den unge dansker har imponeret med flot spil og mål. Det har nu fået Barca til at spærre øjnene op for den blot 20-årige angrebsspiller.

Den helt store historie i den velinformerede catalanske avis Sport i dag er nyheden om catalanernes interesse i Damsgaard, som spiller for den italienske klub Sampdoria i Serie A. I sidste sæson imponerede han i Italien, men det er præstationerne for Danmark ved EM, der har fået Barca til at bemærke ham.

EM er et godt udstillingsvindue for spillere, specielt for en spiller som Damsgaard. Store turneringer med landshold bringer altid nye talenter frem. Derfor vil Barca følge danskerens udvikling tæt ved resten af slutrunden, skriver Sport videre.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller kan spille alle tre pladser i angrebet og kan også gøre sig på den offensive del af midtbanen. På trods af sin spinkle størrelse er han svær at tage bolden fra, fordi han har udviklet gode driblefærdigheder.

Dertil har Mikkel Damsgaard et forrygende spark fra distancen, som man så flere gange under tiden i Superligaen. I Danmarks seneste landskamp i storsejren over Rusland fik man også et glimrende eksempel på Damsgaards sparketeknik, da han åbnede målfesten med et flot langskudsmål.

.:FORSIDE:.