fbpx

Morata: 'Jeg havde mulighed for at skifte til Barca'

Anders Lang Jensen - 23.09.22

© Getty Images
// Alvaro Morata

Álvaro Morata er i de seneste par transfervinduer blevet sat i forbindelse med et potentielt skifte til Barca – specielt i januar måned og denne sommer. Morata bekræfter selv, at han drøftede et skifte med Xavi tilbage i vinter.

I vinterens transfervindue, kort efter Xavis ankomst til klubben, jagtede Barca intenst nyt blod til angrebet, hvor man i sidste ende hentede Pierre-Emerick Aubameyang på en fri transfer. Álvaro Morata var dog også på blokken i det catalanske.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Der var mulighed for at tage til Barca. Jeg snakkede dog med Massimiliano Allegri (Juventus-træner, red.) og han sagde, at jeg ikke skulle nogle steder. Han ville have mig til at spille sammen med Dušan Vlahović i angrebet' siger Álvaro Morata til avisen Sport.

’Xavi ringede til mig, og vi snakkede om fodbold. Det er en ære, at en træner som Xavi har dig i sine tanker. Han var overbevisende, specielt fordi jeg har set ham spille siden jeg var lille’ slutter angriberen.

Álvaro Morata var i januar udlejet fra Atlético Madrid til italienske Juventus, men vendte tilbage til Madrid-klubben i sommer og har i denne sæson scoret tre mål i seks kampe for Atlético Madrid.

morata1

.:FORSIDE:.