fbpx
Annonce

Avis: Barca har hævet deres tilbud til Ronald Araújo

Anders Lang Jensen - 21.02.22

// Ronald Araujo

ps5 art


Uruguayanske Ronald Araújo fortsætter sin store udvikling ufortrødent, og den unge forsvarsspiller bliver vigtigere og vigtigere i den catalanske defensiv, for hver dag der går. Barca er klar over hans værdi og presser for en forlængelse.

Barca har i en længere periode været i dialog med Ronald Araújo og hans agent omkring en forlængelse i klubben, som er i alles interesse. Barcas første udspil var dog økonomisk lavere end ønsket var fra sydamerikanerens lejr.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport lå det første tilbud på en årsløn på 3 millioner euro, hvilket ville placere Ronald Araújo i midten af truppens lønhierarki. Det tilbud blev dog vurderet for lavt, men Barca har ifølge avisen allerede tilbudt en væsentlig højere økonomisk pakke til Araújo.

Ronald Araújo er blevet den måske vigtigste mand i bagkæden, hvorfor han også skal have en kontrakt, der afspejler hans store rolle. Det er ledelsen klar til at imødekomme, og der ventes at falde en aftale på plads i den nærmeste fremtid. I hvert fald hvis det står til Barcas ønske.

.:FORSIDE:.