fbpx

Avis: Barca har færdigforhandlet fem kontrakter

Peter Vyff - 18.06.22

// Andreas Christensen // Franck Kessié // Cesar Azpilicueta // Robert Lewandowski // Marcos Alonso

Selvom der ikke er sket det helt store endnu i transfervinduet, så er forventningerne tårnhøje på Camp Nou. Catalanerne har eftersigende allerede færdiggjort forhandlinerne med hele fem mulige spilleremner.

Barca står snart til at modtage et massivt økonomisk boost, som efterhånden har været længe undervejs. Catalanerne arbejder hårdt på at få solgt dele af Barca Studios og Barca Licensing & Merchandising, hvilket er livsnødvendigt hvis ledelsen skal formå at tiltrække forstærkninger i det kommende transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen er eftersigende så sikre på at handlerne nok skal falde på plads, at man ifølge avisen Sport allerede har forhandlet kontrakterne færdige med fem transferemner, der kan støde til Camp Nou i løbet af sommerferien. Det drejer sig angiveligt om Robert Lewandowski, César Azpilicueta, Marcos Alonso, Andreas Christensen og Franck Kessié.

De to sidstnævnte spillere har længe været anset som lukkede handler, og det er kun et spørgsmål om tid før de bliver offentliggjort på Camp Nou. Det er vist heller ikke nogen hemmelighed at Lewandowski og Barca er interesserede i hinanden, og forhåbentlig ser vi snart et gennembrud i forhandlingerne med Bayern München om landsholdsspillerens købspris.

Derudover forsøger Barca også at hente Marcos Alonso og Azpilicueta fra Chelsea. London-klubben ønsker angiveligt ikke at slippe de to landsholdsspillere, men de får svært ved at fastholde dem, da de eftersgiende har et stort ønske om at tilslutte sig Xavis projekt på Camp Nou.

Chelsea skulle ifølge flere medier også være i tæt kontakt med Ousmane Dembélé, og det er slet ikke utænkeligt at vi kommer til at se en større udskiftning på holdene imellem.

.:FORSIDE:.