Avis: Barca har endnu ikke opgivet Paul Pogba

FCBARCELONA.DK - 10.08.18

På trods af, at Barca ikke nåede at hente Paul Pogba torsdag, hvor deadlinen for at købe nye spillere faldt i Premier League, så har catalanerne endnu ikke opgivet af hente den franske midtbanespiller denne sommer.

Torsdag klokken 18.00 lukkede sommerens transfervindue i England og det betyder, at de engelske klubber ikke længere må indskrive nye spillere. Klubberne må dog gerne sælge spillere.

På trods af, at Manchester United ikke længere kan hente nye spillere og dermed heller ikke kan købe en erstatning for Paul Pogba, så skulle Barca ikke have opgivet håbet om at hente franskmanden denne sommer. I Spanien lukker transfervinduet først den 31. august og catalanerne har dermed næsten tre uger tilbage til at nå til enighed med United.

Grunden til, at Barca fortsat tror på købet af Pogba er, at franskmanden selv er desperat for at forlade Manchester United og i særdeleshed træner José Mourinho. Pogba skulle have meddelt sin agent, Mino Raiola, at han skal gøre alt hvad han kan for at presse United til at sælge ham til Barca.

Barca har som bekendt en balance på blot minus 2 millioner euro indtil videre i sommerens transfervindue og dermed er der råd til at hente endnu en profil til klubben, hvis Valverde ønsker det.

.:FORSIDE:.