fbpx
Annonce

Avis: Barca har budt på Dani Olmo

FCBARCELONA.DK - 31.12.19

© Getty Images

I dag fortæller den catalanske sportsavis El Mundo Deportivo, at Barca har afgivet et formelt tilbud på Dani Olmo, der har en fortid i La Masia, men som har fået sit store gennembrud i Dinamo Zagreb.

I en alder af blot 16 år valgte catalanske Dani Olmo overraskende at forlade La Masia til fordel for kroatiske Dinamo Zabreb. Her fik den nu 21-årige offensiv-spiller sit helt store gennembrud i sidste sæson, hvilket udmøntede sig i en landsholdsplads hos Spanien, hvor han også har scoret sit første mål.

Samtidig har de store europæiske klubber fået øje på Olmo og der har var været talrige rygter om, at han måske kunne være på vej tilbage til Barca, som han spillede for gennem syv år, fra 2007 til 2014. Han har altså fået sin fodboldopdragelse i La Masia akademiet.

Nu kan El Mundo Deportivo fortælle, at Barca har afgivet et formelt tilbud til Dinamo Zagreb. Det er kilder tæt på Olmo selv, der har bekræftet dette. Der er ingen oplysninger om hvad tilbudet konkret lyder på, eller hvad kroaternes reaktion har været.

Olmo er en alsidig spiller, der kan bruges i alle kæder. Han startede som offensiv back i Barca, men er siden rykket frem på banen, enten som offensiv midtbanespiller eller angriber. Netop alsidighed er noget som Barca ofte kigger efter.

Ifølge El Mundo Deportivos kilder vil Olmo være henrykt over, at kunne vende tilbage til Barcelona, men det bliver næppe nogen let opgave, at få hans klub  til at slippe en af deres største profiler. Måske det hjælper lidt til, at Olmos kontrakt udløber allerede i 2021.

.:FORSIDE:.