Avis: Barca har allerede modtaget tilbud på Trincao

Anders Lang Jensen - 08.07.20

© Getty Images

Efter at den nuværende sæson er færdigspillet, ankommer den lovende Francisco Trincao til Barca. Trods klubbens økonomiske situation, er det planen at han skal forblive i klubben, trods flere transfertilbud.

20-årige Francisco Trincao kommer til Barca fra Braga og spås en stor fodboldfremtid, og efter en række gode præstationer i den portugisiske liga, er Trincao en eftertragtet herre.

Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca allerede modtaget flere henvendelser, specielt fra Premier League-klubber, på den unge portugiser. Selvom spilleren endnu ikke er tiltrådt på Camp Nou, har interesserede klubber altså angiveligt testet Barcas økonomiske tilstand, ved at vise interesse i at købe portugiseren allerede.

Ledelsen i Barca er for tiden opsat på at sælge flere spillere, så man kan tjene vigtige millioner ind i klubben, inden man investerer i nye profiler, men ifølge avisens oplysninger står klubben dog trods alt fast på, at en ung talentfulde spiller som Trincao ikke bare skal sælges for at sælges.

Barca sikrede sig Trincaos underskrift i januar måned og prisen er oplyst til 31 mio. euro.

.:FORSIDE:.