fbpx

Avis: Barca har afvist Uniteds tilbud på De Jong

FCBARCELONA.DK - 18.06.22

// Frenkie de Jong

Føljetonen om Frenkie de Jongs mulige skifte til Manchester United fortsætter for uformindsket styrke. Seneste nyt er, at Barca skulle have afslået det tilbud som den engelske klub har givet på hollænderen.

Der er ingen tvivl om at United ihærdigt vil forsøge at få vristet Frenkie de Jong fra Barca. Catalanerne er angiveligt klar til at sælge, men kun hvis prisen ligger på et niveau, der virkelig vil hjælpe den kriseramte pengekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen The Guardian har United sendt det første tilbud af sted på 60 mio. euro plus et ukendt beløb i variabler. Det tilbud var Barcas sportslige ledelse ikke tilfreds med og det skulle derfor hurtigt være blevet afvist.

The Guardian fortæller videre, at United har tænkt sig at hæve sit bud, sandsynligvis med 10 mio. euro. Det er englændernes håb, at de kan udnytte Barcas svære økonomiske situation til at få en god handel i hus.

Derfor forventes det, at forhandlingerne vil fortsætte, men det er næppe en sag der vil finde sin løsning lige med det samme. Derfor kan det meget vel tænkes, at Frenkie de Jong stadig er Barca-spiller, når forberedelserne til den nye sæson indledes i næste måned. Transfervinduet lukker først med udgangen af august.

.:FORSIDE:.