Avis: Barca har afvist engelsk bud på Rakitic

FCBARCELONA.DK - 18.11.19

© Getty Images

Meget peger i retning af, at Ivan Rakitic forlader Barca i vinterens transfervindue. Catalanerne kræver dog en pæn pose penge for kroaten og skulle for nyligt have afvist et bud på 15 mio. euro fra en engelsk klub.

Det er den catalanske avis Sport, som søndag afslørede, at Barca allerede har modtaget det første konkrete bud på Rakitic. Her skulle være tale om en unavngiven klub fra Premier League, som skulle have tilbudt 15 mio. euro for midtbanespilleren.

På trods af, at Rakitic er blevet henvist til bænken i denne sæson, så er man i den sportslige ledelse stadig overbeviste om, at den kroatiske landsholdspiller alligevel er en del mere værd. Catalanerne skulle angiveligt ikke ville acceptere en handel for under 35 mio. euro.

Adskillige klubber skulle være interesserede i at hente Rakitic denne vinter. Her skulle især Juventus, Inter, AC Milan og senest Atlético Madrid have meldt deres interesse. Meget tyder derfor på, at det ikke bliver noget problem at få gennemført en handel i starten af det nye år.

.:FORSIDE:.