Avis: Barca har afvist 100 mio. euro tilbud på Fati

Magnus Wind - 06.06.20

© Getty Images

Forleden gik rygterne på, at Barca hverken ville sælge eller udleje stortalentet Ansu Fati. Det ser ud til at holde stik, for den sportslige ledelse har eftersigende afvist et gigantisk bud på den unge kantspiller på 100 millioner euro. 

I næste sæson vil Barca have hele 34 spillere i deres førsteholdstrup, hvilket klubben synes er lidt for mange. Derfor forsøger klubben at sælge nogle spillere, da catalanerne også mangler penge til forstærkninger. Det er dog ikke alle spillere, som er til salg. I følge avisen Sport, så har Barcas sportslige ledelse afvist et bud på Ansu Fati på 100 millioner euro, svarende til omkring 750 millioner danske kroner.

Samme avis skrev forleden, at Barca hverken ville sælge eller udleje 17-årige Fati, hvilket klubben nu muligvis har bekræftet. Eftersigende skulle det have været til et online videomøde i den sportslige ledelse, hvor præsident Josep Bartomeu skulle have fortalt nyheden og samtidigt afvist buddet med følgende ord. 'Ansu Fati er ikke til salg og så snakker vi ikke mere om det'. 

Sport skriver ikke hvilken klub, som angiveligt skulle have afgivet buddet.

 

.:FORSIDE:.